yourCompany styrker sikkerheden i Virtu Cycling Group

yourCompany styrker sikkerheden i Virtu Cycling Group

Som del af et nyt partnerskab skal yourCompany hjælpe Virtu Cycling med at øge sikkerheden. Med ekspertise i efterforskning, sikkerhedsrådgivning og tracking af materiel bekæmper yourCompany alle former for svind, tyveri og tab af indtægter – et samarbejde som allerede har vist sit værd for Virtu Cycling.

Virtu Cycling og yourCompany indgår et nyt partnerskab for 2019. Det betyder, at cykelkoncernen kan se frem til øget og professionaliseret sikkerhed i alle aspekter af den daglige drift.

Med to omrejsende cykelhold, rejser, events og eksklusivt udstyr er Virtu Cycling sårbare over for mange former for kriminalitet og tab. Derfor kan et samarbejde med yourCompany måles direkte på Virtu Cyclings bundlinje: “Vi startede samarbejdet med yourCompany i forbindelse med en stor forsikringssag. yourCompany bistod os i hele processen, kortlagde bevisførelsen og gennemgik sagsforløbet, hvilket i sidste ende resulterede i, at vi fik udbetalt en betragtelig erstatning” udtaler  Anders Gram, administrerende direktør for Virtu Cycling Group.

Cykelkoncernen ser derfor med glæde og tryghed på det nye partnerskab: “Fremover vil de være med til at sikre, at vores professionelle cykelhold har den bedst mulige sikkerhed. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med alle i yourCompany, som altid agerer professionelt og kompetent på de opgaver, som vi samarbejder omkring.”

yourCompany, der har sine rødder i Politiet og PET, er kendetegnet ved en professionalisme, der komplimenterer cykelsporten. Ejer og administrerende direktør for yourCompany Christian Pejtersen fremhæver derfor både forskelle og ligheder mellem de to nye samarbejdspartnere som grundlag for et stærkt samarbejde: “Ligesom vi i yourCompany arbejder benhårdt for at være de bedste til det vi gør, arbejder de hos Virtu Cycling for at blive de bedste på deres område. Vi professionaliserer sikkerheden og styrker deres beredskab, så Virtu Cycling kan fokusere hundrede procent på at gøre det, de er bedst til.” At hjælpe cykelbranchen mod usikkerhed er derfor ikke kun et spørgsmål om at undgå tab, men også en måde at styrke sit fokus for Virtu Cycling.