Waoo og Boyum IT bliver partnere med NTT Pro Cycling

De to danske teknologivirksomheder Waoo og Boyum IT indgår partnerskab med WorldTour-holdet NTT Pro Cycling. Begge virksomheder har tidligere været partnere med Virtu Cycling, som for nylig blev medejere af det sydafrikanske cykelhold.

Der kommer to danske virksomhedsnavne på NTT Pro Cyclings trøjer i den kommende sæson. Både Danmarks førende leverandør af internet, TV, streaming og telefoni via fibernet, Waoo, og Nordens største SAP Business One-hus, Boyum IT, der leverer software-løsninger til kunder i hele verden, har indgået partnerskab med WorldTour-holdet samt teamets kontinentalhold.

De nye partnerskaber kommer i forlængelse af, at Virtu Cycling, en gruppe af virksomheder inden for cykelrelaterede aktiviteter, for nylig underskrev et letter of intent med det formål at erhverve en tredjedel af virksomheden bag NTT Pro Cycling. Et partnerskab, der samtidig gjorde Bjarne Riis til Team Manager på WorldTour-holdet.

Hos NTT Pro Cycling er man glade for de nye partnerskaber med Waoo og Boyum IT. De to danske virksomheder bliver føjet til NTT Pro Cyclings imponerede partnergruppe, der arbejder for at skabe et af verdens bedste cykelhold og samtidig støtter velgørenhedsorganisationen Qhubeka Charity, der ønsker at forbedre liv gennem cykling.

Douglas Ryder, Grundlægger og Team Principal, NTT Pro Cycling:

”Jeg er rigtig glad for at byde Waoo og Boyum IT velkomne på holdet. Det er fantastisk, at flere af de tidligere Virtu-partnere har lyst til at fortsætte deres engagement i cykelsporten. Både Waoo og Boyum IT er perfekte match med NTT Pro Cycling, hvor vi med vores unikke performance-tilgang er et af de mest teknologidrevne cykelhold i verden.”

Bjarne Riis, Virtu Cycling-medejer og Team Manager, NTT Pro Cycling:

“Vi har haft et fortrinligt samarbejde med både Waoo og Boyum IT i Virtu-regi, hvor de dedikeret har støttet vores ambitioner om at udvikle cykelsporten i Danmark. Nu gælder det et WorldTour-hold, som med et dansk aftryk ønsker at blive blandt de bedste i verden, og her er passionerede partnere helt afgørende. Derfor er jeg rigtig glad for, at de to virksomheder fortsætter som partnere på NTT Pro Cycling.”

Jørgen Stensgaard, Adm. direktør, Waoo:

“Waoo har været med på Virtu Cyclings rejse mod et WorldTour-hold siden 2018 med kontinentalholdet Team Waoo. Derfor føles det helt naturligt for os at fortsætte det gode samarbejde og følge målsætningen til dørs.”

”Ambitionen om at være de bedste inden for sit felt matcher ånden i Waoo, og derfor kan vi bestemt se en synergi i samarbejdet, som vi kan drage nytte af. Og med vores tætte samarbejde og kendskab til Bjarne Riis og hele Virtu-teamet, ved vi, at det er med stor dedikation og dygtighed, at holdet vil blive drevet. Derfor glæder vi os også til at se et prominent hold i front til de største cykelløb i verden med vores logo på jerseyen.”

Mikael Boyum, Group CEO, Boyum IT:

”Vi er igennem de sidste 10 år vokset til at være en global virksomhed med kunder og partnere i over 100 lande, og derfor ser vi stærke synergier i partnerskabet med NTT Pro Cycling. Vi stræber hele tiden efter at være på forkant med de nyeste teknologier og trends, og vi er drevet og motiveret af at være de bedste inden for vores felt, og derfor finder vi det naturligt at indgå partnerskab med et af de bedste cykelhold i verden.”

”Samarbejdet med NTT Pro Cycling er et stærkt partnerskab, som vi kan se mange muligheder i. Vi kommer til at bruge partnerskabet meget aktivt gennem mange forskellige internationale aktiviteter, som både vil komme vores nuværende og nye partnere til gode – samt ikke mindst vores medarbejdere verden over. Samtidig er der et klart sammenfald mellem Boyum IT’s kerneværdier, NTT Pro Cycling og cykelsporten generelt, hvilket gør, at vi med partnerskabet i høj grad kan understøtte de værdier, som vi dagligt arbejder efter.”

Anders Gram, Group CEO, Virtu Cycling:

”For Virtu Cycling er det en fantastisk nyhed, at vi nu kan præsentere partnerskaber med både Waoo og Boyum IT. Vi har haft et fantastisk samarbejde med begge virksomheder hos Virtu Cycling, og jeg er glad for, at vi kan skabe så meget værdi for en partner, at de ønsker at fortsætte og udvikle samarbejdet på NTT Pro Cycling.”

”For Virtu Cycling er det et tydeligt signal om, at vi er en del af WorldTour-holdet, og at vi ønsker at sætte et dansk aftryk og fremme dansk cykling. Samtidig er det en klar understregning af det potentiale, et sponsorat kan have for danske virksomheder – specielt med den danske Tour-start lige om hjørnet – og derfor er vi selvfølgelig også klar til at tage dialogen med andre danske virksomheder, hvis de vil høre om mulighederne i et partnerskab med Virtu Cycling og NTT Pro Cycling.”

For yderligere information, kontakt:

Mia B. Sølvsten, PR & Executive Communication Manager, Waoo, mobil: 4114 4768

Mikael Boyum, CEO og president, Boyum IT, mobil: 2840 9730
Anders Gram, Group CEO, Virtu Cycling, mobil: 6039 5105

Om Waoo:
Waoo er Danmarks førende leverandør af internet, TV, streaming og telefoni via fibernettet. Bag Waoo står nogle af landets største, lokale fibernetselskaber, som har slået sig sammen for at bringe den ultimative, digitale løsning til danskerne. Vores størrelse og erfaring betyder, at vi kan tilbyde de mest innovative og fremtidssikrede løsninger – naturligvis til konkurrencedygtige priser. Waoos slogan er ”Internet, som det burde være”, fordi internettet er fantastisk og rummer et utal af muligheder, som vi ønsker at hjælpe kunderne til at udnytte fuldt ud. Vores målrettede medarbejdere stræber efter at give danskerne den bedste internetoplevelse ved hjælp af vores lynhurtige fibernet. Måske er det derfor, at vores kunder otte år i træk har kåret Waoo som Danmarks bedste internet. Vi er stolte af, at det afspejler vores vision om, hvordan internet skal være. For mere information: www.waoo.dk

Om Boyum IT:
Boyum IT Solutions A/S er et teknologiselskab, der udvikler avanceret produktions- og logistiksoftware til ERP-platformen SAP Business One. Vores stærke, individuelle kvalifikationer kombineret med vores effektive implementeringsmetodik gør os til et førende SAP-udviklingshus med mere end 8.000 kunder i over 100 lande. Vi tilbyder vores salgspartnere professionelle, branchespecifikke softwareløsninger med høj driftsstabilitet og et unikt samarbejde med vores effektive, globale organisation, der hjælper dem og deres kunder med at være en succes. Det hele drives gennem vores stærke virksomhedsværdier: Vores medarbejderes familie, kollegialt venskab, fælles sundhed og excellence i alt, hvad vi gør. For mere information: www.boyum-solutions.com

Om NTT Pro Cycling:

NTT Pro Cycling (tidligere Team Dimension Data for Qhubeka) blev grundlagt i 2007 og blev det første sydafrikanske cykelhold nogensinde til at få en WorldTour-licens i 2016. Med støtte fra vores titelsponsor og teknologi-innovationspartner, NTT, er vi det mest formålsdrevne, resultatorienterede og teknologidrevne hold i professionel cykling i dag. Vores ambition er at fortsætte med at køre cykelløb på det højeste niveau, at udvikle ryttere til at udleve deres fulde potentiale og at inspirere og motivere alle på tværs af det afrikanske kontinent til at køre på cykel. Vi har kontorer i Sydafrika, Danmark, Holland og Italien. Vi kører også for at skabe opmærksomhed om Qhubeka Charity, en velgørenhedsorganisation, som opererer ud af Sydafrika gennem deres kampagne #BicyclesChangeLives. For mere information: https://nttprocycling.com

Om Virtu Cycling:

Virtu Cycling er en koncern af brands og virksomheder med rod i cykling og cykelbaserede aktiviteter. Koncernen tæller Danmarks største erhvervs- og cykelnetværk (Virtu Business Club), et rejsebureau (Virtu Travel), salg af cykeltøj og -udstyr (Virtu Cycling Gear) og det toskanske cykelhotel Villa Pacini samt adgang til en række boutique-hoteller på Mallorca (Virtu Villas). Virtu Cycling er medejer af World Tour-holdet NTT Pro Cycling og deres udviklingshold, da der i januar blev underskrevet et letter of intent omhandlende erhvervelsen af en tredjedel af virksomheden bag holdet. Gennem vores arv og historik relateret til professionel cykling skaber vi unikke cykeloplevelser. Virtu Cycling er ejet af den tidligere Tour de France-vinder Bjarne Riis og forretningsmændene Lars Seier Christensen og Jan Bech Andersen. Group CEO i koncernen er Anders Gram. For mere information: www.virtucycling.com

Om NTT Ltd.:

NTT Ltd. er en ledende global teknologisk servicevirksomhed. Vi indgår partnerskaber med virksomheder rundt omkring i verden for at skabe og opnå mål gennem intelligente teknologiløsninger. For os betyder intelligens, at man er datadrevet, forbundet, digital og sikker. NTT Ltd. er en alsidig og dynamisk arbejdsplads med mere end 40.000 ansatte på tværs af mere end 57 lande, og som global ICT-udbyder har vi kunder i 73 lande og leverer vores services i over 200 lande. Sammen muliggør vi en forbundet fremtid.

Besøg os på vores nye hjemmeside: www.hello.global.ntt