Virtu Cycling Group indgår partnerskab med Storck Bicycle

Den tyske producent af high-end cykler, Storck, har indgået aftale med Virtu Cycling Group om at blive corporate partner for koncernen.

I de kommende to sæsoner vil Virtu Cycling Groups to cykelhold, et kontinentalmandskab og et World Tour-hold for kvinder køre på cykler fra producenten Storck.
Dertil kommer, at de tyske high-end cykler også bliver officiel partner for Virtu Business Club og en fast bestanddel i koncernens mange cykelevents.

De to parter er netop nået til enighed om det nytænkende partnerskab, der over de kommende to år skal udfolde det stærke værdimatch mellem Storck og Virtu Cycling Group.
”Jeg har kendt til brandet i efterhånden en del år. Men først for nylig har jeg haft lejlighed til selv at sidde på en Storck-cykel, og jeg var meget imponeret. Rammerne er enormt lette og stive på én gang. Ingeniørarbejdet og designet er helt i top, og resultatet er en virkelig fed high-end cykel. Så den kvalitet, kompromisløshed og professionalisme, der er fundament i vores koncern kendetegner også Storck, og derfor giver vores partnerskab rigtig meget mening,” siger medejer af Virtu Cycling Group, Bjarne Riis.

”Samtidig er der ikke alene tale om et klassisk sponsorat af vores to cykelhold, men et samarbejde, hvor vi kan i høj grad bringer Storck i spil i hele koncernen og overfor rigtig mange mennesker gennem vores netværk, vores Business Club og via vores mange events,” fortsætter Bjarne Riis.

Som cykelbrand har Storck Bicycles eksisteret siden 1995, hvor tyske Markus Storck grundlagde virksomheden. Siden har han stået bag nogle af verdens letteste karbonrammer, og hans designs har vundet en lang række priser, ligesom han er kendt for højprofilerede samarbejder med brands som McLaren, Aston Martin, Porsche og IWC.
Fokus har altid været på innovation og kompromisløs kvalitet, hvad også førte til samarbejdet med Virtu Cycling Group.

”Vi synes, at Bjarne Riis og filosofien bag Virtu Cycling Group passer perfekt sammen med Storck. Derfor tog det os også relativt kort tid at nå til enighed om en spændende aftale efter vores første møde. Vi vil gerne løfte kendskabet til Storck i Danmark, i Skandinavien og i verden og nå ud til mange flere folk med vores historie og fantastiske cykler. Samtidig ligger det i vores dna, at vi altid har fokus på innovation og på at videreudvikle og optimere, og med feedback fra Bjarne Riis og hans ryttere er samarbejdet på alle planer meget, meget interessant for os,” siger grundlægger Markus Storck.
Samarbejdet gælder i første omgang for 2018 og 2019.

 

Storck Bicycles:
Storck Bicycles er en tysk producent af kvalitetscykler, og sortimentet tæller racercykler, mountainbikes, cross cykler, trekking cykler og pedelecs på højeste niveau. Virksomheden blev grundlagt i 1995 af Markus Storck, en tysk innovator og designer, som skaber sine rammer ud fra et kompromisløst fokus på design, innovation, teknologi og banebrydende materialer. Storck forhandles i Skandinavien gennem agenturvirksomheden Storck Scandinavia med base i Kødbyen i København. Mere information: www.storckworld.com eller www.storckworld.dk

Virtu Cycling Group:
Virtu Cycling Group (VCG) er en koncern af brands og virksomheder med rod i cykling og cykelbaserede aktiviteter. Koncernen tæller Danmarks største erhvervs- og cykelnetværk, Virtu Business Club, et rejsebureau, Virtu Travel, salg af cykeltøj og -udstyr, Virtu Cycling Gear, den virtuelle træningsplatform, Virtu Go, den stationære cykel, VirtuPro, og det toskanske cykelhotel Villa Pacini (Virtu Villas). Dertil ejer og driver VCG et kontinentalhold og et World Tour-hold for kvinder. Målet er også at skabe et World Tour-hold for herrer, og gennem koblingen af professionel cykling og de øvrige brands og virksomheder i koncernen at skabe unikke cykeloplevelser, der forbedrer menneskers fysiske, mentale og sociale velbefindende. Ejerkredsen i VCG er Bjarne Riis, Lars Seier og Jan Bech Andersen. Mere information: www.virtucycling.com