Virtu Cycling Group indgår partnerskab med Munkebjerg Hotel

Cykelkoncernen Virtu Cycling Group og Munkebjerg Hotel ved Vejle indleder et nyt partnerskab. Partnerskabet skal sætte området ved Vejle på landkortet som en attraktiv cykeldestination og udvikle cykelsporten i Danmark.

Området ved Munkebjerg Hotel er særdeles attraktivt for cykelryttere på grund af terrænet, og derfor er det nye partnerskab mellem hotellet og cykelkoncernen Virtu Cycling Group oplagt. Partnerskabet betyder, at Virtu Cycling fremover kan bruge hotellet midt i det cykelvenlige område, mens Munkebjerg Hotel bliver en del af cykelkoncernens store netværk.

For begge parter er der en interesse i at promovere området ved Vejle som en spændende cykeldestination. Munkebjerg Hotel ligger nemlig placeret stort set midt på en af Danmarks sjældne serpentinerveje, ligesom området både byder på den legendariske stigning op ad Kiddesvej og det kuperede terræn omkring Vejle og i Grejsdalen.

Den promovering skal på sigt gavne cykelsporten i Danmark.

”Vores placering gør, at vi helt naturligt interesserer os for cykelsport. Vores hotel ligger midt i noget af Danmarks smukkeste og mest interessante cykelterræn, men vi synes også, at cykling er en smuk sport, og derfor vil vi gerne støtte op om og være en del af det spændende cykelprojekt, som Virtu Cycling repræsenterer,” siger René Aarby Sørensen, adm. direktør for Munkebjerg Gruppen, og fortsætter:

”Forhåbentlig kan partnerskabet trække endnu flere cykelturister til Munkebjerg, og det kan forhåbentlig medvirke til at løfte hele cykelsporten i Danmark. Vi håber, at vi på den måde kan bidrage til, at Danmark igen får et cykelhold i verdenstoppen.”

Den vision deler Virtu Cycling naturligvis, og derfor er man glade for det nye partnerskab med Munkebjerg Hotel.

”Vi er rigtig glade for aftalen med Munkebjerg Hotel. For det første danner hotellet og området nogle fantastiske rammer for aktiviteter i Virtu Cycling, og vores to cykelhold nyder altid godt af de luksuriøse forhold under deres træningssamlinger. Samtidig er det et virkeligt attraktivt cykelområde, som vi gerne vil være med til at trække endnu flere cykelinteresserede til,” siger Anders Gram, CEO i Virtu Cycling.

 For mere information:
René Aarby Sørensen,
Adm. direktør for Munkebjerg Gruppen

Anders Gram, CEO, Virtu Cycling Group,
mobil:
60 39 51 05