Velkommen til Jan Bech Andersen i Virtu Cycling Group

Endnu en stor entusiastisk fan af cykelsporten træder ind i Virtu Cycling Group. Bjarne Riis og Lars Seier byder forretningsmand Jan Bech Andersen velkommen som medejer i koncernen.

Bjarne Riis og Lars Seier Christensen stiftede i starten af 2016 koncernen med fokus på at skabe en bæredygtig model for at drive et professionelt cykelhold, der udnyttede og støttede synergierne af cykelrelaterede aktiviteter.

Den fælles passion for cykelsport og muligheden for at blive en del af en helt særlig platform bygget op om cykelaktiviteter betød, at Jan Bech Andersen mandag blev medejer af Virtu Cycling Group sammen med Bjarne Riis og Lars Seier Christensen.

”Det er fantastisk glædeligt, at vi har fået Jan Bech Andersen med ind som ejer og investor i gruppen. Det er helt sikkert med til at styrke os og sætte yderligere fart på den udvikling, vi er i gang med,” siger Bjarne Riis.

Han er begejstret for at sige velkommen til Jan Bech Andersen, som kommer til at bidrage meget til den fremtidige udvikling af koncernen.

”Det betyder rigtig meget at få Jan ind, så vi er en medejer mere. Han er en spændende mand, der har mange gode idéer, og vi supplerer hinanden rigtig godt. Vi får øget vores kapital til de investeringer, som vi har gang i,” sagde Bjarne Riis til BT.

Lars Seier Christensen er enig med Bjarne Riis. Med Jan Bech Andersens tilgang til Virtu Cycling Group kommer koncernen til at gå mod en stærkere fremtid end nogensinde før.

”Velkommen til min gode ven Jan Bech Andersen. Hans indtræden styrker yderligere vores virksomhed, og vi er ved at få skabt et solidt fundament for Virtu Cycling Group. Han deler vores fascination af cykelsporten, og sammen kan vi danne den rigtige platform, der kan udvikle cykelsporten i synergi med vores virksomheder,” siger Lars Seier Christensen.

Virtu Cycling Group ejer de to cykelhold Team Virtu Cycling, der er et kvindeligt World Tour-hold og et herre kontinentalhold, den stationære cykel VirtuPro, rejseselskabet VirtuTravels, Danmarks største business netværk for cykelinteresserede Virtu Business Club, træningsplatformen Virtu Go og hotel- og event stedet Virtu Villas,