Team VéloCONCEPT Women og Team VéloCONCEPT præsenteret hos My Garage

Riis Seier Projects kvindelige World Tour-hold Team VéloCONCEPT Women og kontinentalholdet Team VéloCONCEPT blev onsdag aften præsenteret til et arrangement hos My Garage i Vejle.

200 cykelpassionerede erhvervsfolk, samt mange af holdenes gode samarbejdspartnere var til stede sammen med den samlede danske presse for at se rytterne på de to hold blive præsenteret af TV 2’s cykelekspert Dennis Ritter.

Forinden havde Lars Seier Christensen, Bjarne Riis og CEO ved Riis Seier Project Nicolai Jørgensen fortalt om projektets visioner og ambitioner. Projektet tæller blandt andet Danmarks største erhvervsnetværk, den unikke virtuelle træningscykel Virtu Pro, rejse- og eventbureauet Riis Seier Travel, der skal arrangere cykelrejser, samt Villa Pacini i Lucca, der kan huse forretningsmøder, events eller ekstraordinære cykelcamps med fx Bjarne Riis og Michael Rogers.

Den tidligere professionelle cykelrytter Michael Rogers fortalte ydermere om den virtuelle ernærings- og træningsplatform Pulse Planet, der snart bliver introduceret på markedet, og som skal hjælpe cykelentusiaster med at opnå deres fitnessmål på en intelligent og engagerende måde.

Præsentationen markerede samtidigt starten på sæsonen for begge mandskaber.
Team VéloCONCEPT Women har deres første løb 25. februar i Omloop Het Nieuwsblad, mens Team VéloCONCEPT har deres første start i Trofej Umag – Umag Trophy 1. marts.

”Vi har glædet os meget til, at vi officielt kunne præsentere holdene for kunder, pressen samt vores mange samarbejdspartnere her i dag. I dag viste vi, at vores vision nu har taget form og udmøntet sig i helt konkrete tilbud under vores samlede paraply til glæde for cykelinteresserede danskere. Samtidigt ser jeg nu frem til, at sæsonen for alvor begynder. Vi har nogle rigtigt spændende ryttere på begge hold. Og jeg er sikker på, at især Team VéloCONCEPT Women nok skal markere sig og fungere som et inspirerende fyrtårn for dansk kvindecykling. Som vi også afslørede under aftenen, så vil vi introducere helt moderne træningsmetoder baseret på vores erfaringer med at skabe topresultater i World Tour regi, der skal vise, hvordan vi udvikler talentmassen hos vore unge ryttere.” siger Bjarne Riis.

Foto: Frederik Maj