Riis Seier Project og Cancellara lancerer storstilet, dansk cykelevent

 I 2018 får danske cykelmotionister mulighed for at dyste mod det schweiziske tempo-fænomen, den tidligere Riis-rytter Fabian Cancellara. Riis Seier Project har erhvervet de eksklusive rettigheder til eventen ’Chasing Cancellara’ i Danmark.

Riis Seier Project kommer næste år til at tilføje den danske cykelmotionsscene en attraktiv nyhed.
Koncernen har nemlig sikret sig rettighederne til at arrangere eventen ”Chasing Cancellara” på dansk asfalt. Og dermed får danske cykelmotionister en unik mulighed for at konkurrere mod ingen ringere end den schweiziske cykellegende, klassikerkonge og mangedobbelte verdensmester i enkeltstart, Fabian Cancellara.

Det løftede Riis Seier Project og Fabian Cancellara tirsdag sløret for ved et eksklusivt medlemsarrangement for Riis Seier Business Club i Hørsholm hos koncernens officielle partner Mercedes-Benz – Ådalsvej 54, 2970 Hørsholm

”’Chasing Cancellara’ er en anderledes event, som giver en unik mulighed for at udfordre mig på cyklen. Det er et stort og seriøst koncept, men fokus skal hele tiden være på, at vi skal have det sjovt sammen, da cykling for mig altid har repræsenteret et stærkt fællesskab. Samtidig er det også klart, at det er noget særligt for mig at rulle projektet ud i Danmark, da jeg i mange år af min karriere kørte for et dansk hold og Bjarne Riis,” siger Fabian Cancellara.

Et livsstilsprojekt med ambitioner
Hos Riis Seier Project ser direktør Nicolai Jørgensen også meget frem til at folde den nye cykelevent ud.

”Vi synes, at ’Chasing Cancellara’ som event har alt det, der tilsammen gør cykling så attraktiv for mange, både høj og lav. Der er forberedelse og måske en livsstilsændring. Der er naturoplevelser. Der er historien, tøjet, grejet og hele livsstilen. Det er den her fascinerende cocktail, der får mere end 400.000 danske motionister ud på landevejen. Hos Riis Seier Project har vi en vision om at øge glæden og livskvaliteten hos danskerne gennem cykling, og her passer dette koncept perfekt ind, ” siger Nicolai Jørgensen.

Første udgave af ”Chasing Cancellara” i Danmark ventes at finde sted i sommeren 2018.

Kort om ”Chasing Cancellara”:
”Chasing Cancellara” er et lukket cykelløb baseret på ‘All-against-one’, hvor amatørryttere får mulighed for at krydse målstregen før Fabian Cancellara. De, der kan det, vil modtage et certifikat med titlen ”Cancellara Conqueror.” Løbet blev lanceret i foråret 2017 og afholdes henover sommeren i Andermatt, Villars-sur-Ollon og Lugano, schweiziske byer, som repræsenterer landets tre hovedsprog (tysk, fransk og italiensk). I Danmark har Riis Seier Project erhvervet sig rettighederne til en særlig version af konceptet, som Riis Seier Project har udviklet i samarbejde med Fabian, så det passer til de danske veje. Eventen bliver åbent for alle. Konceptet rulles dertil ud i flere lande i 2018, som betyder, at de 10 bedste ryttere fra hvert land bliver udtaget til en international finale i Schweiz.

Kort om Riis Seier Project:

Riis Seier Project er en koncern af brands og virksomheder, der har rod i cykling og cykelbaserede aktiviteter. Koncernen tæller Danmarks største erhvervs- og cykelnetværk, Riis Seier Business Club, rejsebureauet OpTour, den virtuelle træningsplatform Pulse Planet, den stationære cykel Virtu Pro og det toskanske cykelhotel Villa Pacini. Dertil ejer og driver Riis Seier Project et kontinentalhold og et World Tour-hold for kvinder. Målet er også at skabe et World Tour-hold for herrer, og gennem koblingen af professionel cykling og de øvrige brands og virksomheder i koncernen at skabe unikke cykeloplevelser, der forbedrer menneskers fysiske, mentale og sociale velbefindende.

Kort om Riis Seier Business Club:
Riis Seier Business Club er Danmarks største netværk for cykelinteresserede erhvervsfolk og består af mere end 300 virksomheder fordelt i København, Århus, Kolding, Vejle, Horsens og Herning. Netværket ønsker dertil at etablere sig i Aalborg, Esbjerg og Silkeborg. Netværket er en del af koncernen Riis Seier Project.

For mere information: 
Nicolai Jørgensen, direktør, Riis Seier Project, mobil: 22771731