Riis Seier Project i nytænkende partnerskab med Mercedes-Benz Danmark

Riis Seier Project, Team VéloCONCEPT og Mercedes-Benz Danmark har indgået et unikt, kommercielt partnerskab, som har internationalt perspektiv og lokal forankring.

Weekendens DM i landevejscykling i Grindsted bliver det første synlige bevis på et spændende og nytænkende partnerskab, som Riis Seier Project og Mercedes-Benz Danmark nu ruller ud sammen baseret på passion, innovation, kvalitet og performance.

Partnerskabet betyder, at den tyske bilgigant bliver officiel leverandør af følgebiler til Team VéloCONCEPTs kontinentalhold og kvindernes World Tour-hold. Og dertil vil Mercedes-Benz Danmark få en nøglerolle som aktiv partner i Danmarks største erhvervs- og cykelnetværk Riis Seier Business Club.

”Jeg er både stolt og glad for, at vi nu kan præsentere et så attraktivt og stærkt brand som Mercedes-Benz, der er den første større kommercielle partner i Riis Seier Project. Ikke blot i forhold til vores to cykelhold, men også som partner for vores koncern og netværk. Vi deler de samme værdier om kvalitet, udvikling og innovation, og så er vi begge drevet af passion og performance i alt, hvad vi gør. Det er et rigtigt godt match,” siger Bjarne Riis, medejer af Riis Seier Project.

Cykling og business i en stærk kombination
Også hos Mercedes-Benz Danmark er forventningerne til partnerskabet høje. Cykelsporten nyder både herhjemme og globalt stor interesse på både elite- og motionsplan, og det repræsenterer samtidig et stærkt kommercielt potentiale. Det potentiale får Mercedes-Benz Danmark adgang til med det nye partnerskab – både via cykelholdene og via aktivering af de lokale forhandlere i Riis Seier Business Club.

“Vi er utrolig glade for at have indgået et samarbejde med Riis Seier Project. Cykelsporten er i en rivende udvikling, og vores partnerskab giver os nogle helt unikke muligheder, hvor vi kan kombinere et internationalt perspektiv med lokal forankring og aktivering af vores forhandlere gennem Riis Seier Business Club. Her kan vi møde vores kunder på en uformel måde uden for de traditionelle mediekanaler og styrke vores relationer,” siger Christian Kynding, salgschef hos Mercedes-Benz personbiler i Danmark.
Partnerskabet rummer et stort potentiale, som løbende kan tilpasses til udviklingen i Riis Seier Projects samlede aktiviteter.

”Partnerskabet mellem Riis Seier Project og Mercedes-Benz Danmark er baseret på fælles værdier og mål, som gør, at de to partnere har en lang række kommercielle muligheder, hvor de sammen kan udvikle innovative koncepter, som understøtter forretningen og skaber ROI på bundlinjen,” siger Thomas Badura, CEO hos SponsorPeople, der er kommerciel sparringspartner på Riis Seier Project og har været med til at udvikle og indgå partnerskabet med Mercedes-Benz.