Riis Seier Business Club overtager The Locals Cycling Network

Det Herning-baserede erhvervsnetværk The Locals Cycling Network bliver en del af det ambitiøse Riis Seier Business Club. Den udvikling glæder i særlig grad en af arkitekterne bag overtagelsen, bysbarnet Bjarne Riis.

Danmarks største og stærkeste erhvervs- og cykelnetværk Riis Seier Business Club bliver nu endnu mere attraktivt for sine medlemmer landet over.
The Locals Cycling Network, et midt- og vestjysk erhvervsnetværk, bliver en del af Riis Seier Business Club, som dermed også får base i Herning. Til stor glæde for især medejer af Riis Seier Project, Bjarne Riis.

”Herning har naturligvis en særlig plads i mit hjerte, og vi har en lang historie sammen. Samtidig er Herning i erhvervs- og kultursammenhæng i en meget spændende udvikling. Derfor har jeg siden etableringen af Riis Seier Business Club syntes, at det gav rigtig god mening også at være repræsenteret  i Herning. Det bliver vi nu med overtagelsen af The Locals Cycling Network, og jeg ser frem til at komme forbi, hilse på og trille en tur med medlemmerne,” siger Bjarne Riis.

Ifølge Direktør for Riis Seier Denmark, Nicolai Jørgensen, er den seneste tilføjelse til Riis Seier Business Club perfekt afstemt med Riis Seier-koncernen overordnede strategi.

”Med overtagelsen af The Locals Cycling Network styrker vi yderligere vores ambition at være til stede landsdækkende og i alle Danmarks erhvervsmæssige hot spots. Det attraktive ved vores netværk er netop kombinationen af lokal forankring, men samtidig også muligheden for at tilbyde et stort netværk. Her kan forretningsfolk møde ligesindede fra hele Danmark gennem vores nationale events og arrangementer bundet op på det bedste dansk cykling og vores cykelhold Team VéloCONCEPT og Team VéloCONCEPT Women har at byde på,” siger han.

Tovholder og stifter af The Locals, Claus Sørensen, partner i advokatfirmaet Dahl Herning,
ser sammen med bestyrelsesmedlem Klaus Jacobsen, All Graphic, også et stort potentiale i overtagelsen. De understreger samtidig, at det er ambitionen at løfte antallet af medlemmer fra 45 til 80 i det nye setup.

”Vores lokale omdrejningspunkt piller vi ikke ved. Men ved at blive en del af Riis Seier Business Club får vores medlemmer oveni tilført en masse ekstra værdi ved et landsdækkende netværk, events og VIP-muligheder. Ambitionen er at løfte niveauet på både vores faglige og cykelmæssige indhold. Og med relationen til Bjarne Riis for et Herning-netværk forventer vi at vækste antallet af medlemmer markant. Det er en meget spændende udvikling for os, og det at blive en del af et nationalt netværk gør blot, at vi kan tilbyde vores medlemmer et endnu bedre produkt,” udtaler Claus Sørensen og Klaus Jacobsen.

Overtagelsen betyder konkret, at The Locals Cycling Network nu skifter navn til Riis Seier Business Club og bliver tilbudt at deltage i events arrangeret af Riis Seier Business Club på nationalt plan. Sideløbende fortsætter de lokale arrangementer som hidtil planlagt.
Kort om Riis Seier Business Club:
Riis Seier Business Club er Danmarks største netværk for cykelinteresserede erhvervsfolk og består af 300 virksomheder fordelt i København, Århus, Kolding, Vejle, Horsens og Herning. Netværket ønsker samtidig at etablere sig i Aalborg, Esbjerg og Silkeborg. Læs mere på www.rsbc.dk

Foto: Palle Peter Skov