Riis Seier Business Club overtager Connecting Biz & Bike

Det veletablerede erhvervsnetværk Connecting Biz & Bike er blevet en del af Riis Seier Business Club.

Riis Seier-projektets ambition om at skabe Danmarks mest attraktive erhvervsnetværk for forretningsfolk, der elsker cykling, er styrket med overtagelsen af erhvervsnetværket Connecting Biz & Bike.

”Det er en stor dag for både Riis Seier-projektet og mig personligt, at vi kan præsentere, at et af Danmarks mest veletablerede cykelnetværk Connecting Biz & Bike bliver en del af det nationale netværk i Riis Seier Business Club,” siger CEO i Riis Seier Denmark, Nicolai Jørgensen.

Tæt på toppen

Med Claus Michael Møller og familien Skelde som primus motor har Connecting Biz & Bike opbygget et stærkt sammenhold med fokus på store cykeloplevelser og gode relationer mellem netværkets medlemmer. Fremover vil medlemmerne også kunne drage fordel af de mange nye, spændende tiltag under Riis Seier-projektets paraply.

”Vores grundtanke er, at vi kan udvikle relationer, mennesker og forretninger ved at samle erhvervsfolk omkring uforglemmelige cykel- og netværksoplevelser. Det kan være på danske og udenlandske landeveje, i konferencelokalet eller til andre af de unikke events, arrangementer, rejser eller produkter, der er samlet under Riis Seier Denmark,” siger Nicolai Jørgensen.

Medlemmerne får samtidig muligheden for at komme helt tæt på to af Danmarks bedste cykelhold, Team VéloCONCEPT og Team VéloCONCEPT Women, og være en del af deres fortsatte udvikling.

”Vi kan få netværkets medlemmer med helt tæt på toppen af dansk cykelsport, og sammen kan vi fortsætte arbejdet med at udvikle talentmassen og forhåbentligt vinde cykelløb i både ind- og udland. Fra arbejdet med cykelholdene håber vi også, at vi kan bidrage med viden og inspiration, til at hvert medlem opnår en personlig udvikling,” siger Nicolai Jørgensen.

Lokalt engagement skal drive netværket

Hos Connecting Biz & Bike er man glad for at blive en del af projektet og på den måde fortsat at kunne støtte dansk talentudvikling og cykling.

”Visionen for Riis Seier Business Club er – som vores egen – at understøtte den gode relation mellem erhvervslivet og cykelsporten. Og desuden at give deltagerne unikke og spændende oplevelser og samtidig støtte talentudviklingen i dansk cykelsport,” siger netværksansvarlig for Connecting Biz & Bike Søren Vig.

”Vi er på den baggrund blevet enige med Riis Seier-projektet om et samarbejde, der vil gøre det muligt at skabe et endnu stærkere og levedygtigt erhvervsnetværk, hvor det stadig er det lokale engagement, der driver netværket”, siger Søren Vig.

Riis Seier Business Club er nu Danmarks største netværk for cykelinteresserede erhvervsfolk, og det består af 300 virksomheder fordelt i København, Kolding, Vejle, Horsens og Aarhus. De næste byer, netværket kigger på, er Odense, Aalborg, Holbæk, Esbjerg, Herning og Silkeborg.

Spørgsmål kan rettes direkte til Nicolai Jørgensen på telefon 22 77 17 31 eller mail nj@riis-seier.com.

Fotos: Frederik Maj