Partnerskab giver Virtu Cyclings cykelryttere mere energi

Partnerskab giver Virtu Cyclings cykelryttere mere energi

Cykelkoncernen Virtu Cycling Group og producenten af energiprodukter Secret Training har forlænget deres samarbejde, så cykelrytterne på Team Waoo and Team VIRTU Cycling også i denne sæson kan tanke energi via Secret Trainings produkter.

Cykelrytterne på Team Waoo og Team VIRTU Cycling kan i den kommende sæson tanke energi med high end-produkterne fra Secret Training. Den engelske producent af energiprodukter har nemlig forlænget samarbejdet med Virtu Cycling Group.

For Secret Training er målet med samarbejdet både at blive eksponeret i forbindelse med cykelholdenes aktiviteter og at have en sparringspartner, som kan bidrage til udviklingen af Secret Trainings energiprodukter.

“Team Waoo og Team VIRTU Cycling er spændende cykelprojekter, som Secret Training stolt har støttet siden begyndelsen. Virtu er en fantastisk samarbejdspartner i forhold til at udvikle vores energiprodukter, og vi glæder os til at følge rytternes fremskridt,” siger Tim Lawson, grundlægger og CEO, Secret Training, der har en fortid på cykelbanen.

 

 

 

 

Han tilføjer:
“Cykelrytterne på de to hold er perfekte som sparringspartnere til at give input om vores produkter, og samtidig kan partnerskabet give os stor synlighed i Nordeuropa.”

Hos Team Waoo og Team VIRTU Cycling glæder Team Manager Christian Poulsen sig over endnu et partnerskab, som giver hans cykelryttere de bedste forudsætninger for at levere toppræstationer.

”Secret Training laver energiprodukter af allerhøjeste kvalitet, så vi er selvfølgelig rigtig glade for at have dem med på holdet også i den kommende sæson. Vores fokus er hele tiden at sikre vores ryttere de bedst tænkelige muligheder for at komme først over målstregen, og her er energiprodukterne fra Secret Training endnu en måde at optimere deres præstationer,” siger Christian Poulsen.

 For mere information:
Tim Lawson, CEO, Secret Training, telefon:+49 7884268153, mail: timlawson@secret-training.com

Christian Poulsen, Team Manager, Team Waoo og Team VIRTU Cycling, mobil: 25 24 65 38