Om os

Siden starten i 2008 har vi haft et frugtbart og succesrigt samarbejde, delvis som holdejer og delvis som sponsor. I denne periode, har vi stort set vundet alle løb i UCI’s kalender, inklusive Tour De France. Men på trods af vores succes, har vi konstant måtte kæmpe med at finde, en bæredygtig forretningsmodel for driften af et World Tour hold. Denne udfordring angriber vi nu, med vort Virtu Cycling Group, på en innovativ og anderledes facon, og vi er overbeviste om, at vi har fundet den rigtige løsning. Virtu Cycling Group bliver en ”rollemodel” for, hvorledes man i fremtiden kommer til at drive et professionelle cykelhold.

Vi har lagt små 40 millioner DKK i startkapital i Riis Seier Holding, som vi så har videre investeret i en stribe virksomheder, som alle på en eller anden facon, har relation til cykelverdenen. Og det er vores intention, med dette koncept, at skabe en finansiel bæredygtig koncern, med et professionel Wold Tour hold i centrum.

Det er vores teori, at synergi effekten, disse virksomheder imellem, vil accelerere den samlede værdi af hele gruppen. Men det er vigtigt at understrege, at vores projekt vil være bæredygtigt, også uden et cykelhold.

Vi er først lige begyndt, og vi planlægger i årerne der kommer, at knytte yderligere virksomheder til vores portefølje, og vil med åbne arme, byde nye partnere og nye sponsorer velkommen. Og det samme gælder, hvis der skulle dukke nogen op med nye idéer til nye forretningsområder?

Så endelig, kontakt os, hvis i har lyst at byde ind med nye projekter, eller hvis I har lyst til at blive en del af det nye eventyr.

I skal være hjertelig velkomne

Bjarne Riis        Lars Seier Christensen      JAN BECH ANDERSEN