Ny direktør i Virtu Cycling Group

Virtu Cycling Group henter ny direktør fra Würth Industri

Bjarne Riis overlader posten som administrerende direktør for Virtu Cycling Group til Anders Gram, der kommer fra en stilling som CEO i Würth Industri. Bjarne Riis bliver i stedet bestyrelsesformand i rokaden, som skal sikre yderligere fart på udviklingen af koncernen.

Bjarne Riis’, Lars Seier Christensens og Jan Bech Andersens koncern af cykelbaserede aktiviteter, Virtu Cycling Group, henter en ny administrerende direktør for at sætte yderligere tryk på udviklingen af koncernens forretningsområder.
Anders Gram kommer fra en stilling som CEO i Würth Industri Danmark A/S og overtager posten som administrerende direktør fra Bjarne Riis, som i stedet bliver bestyrelsesformand.

”Vi er i ejerkredsen ekstremt glade for, at Anders Gram nu tiltræder i koncernen. Virksomhederne i gruppen udvikler sig hele tiden, og vi tæller efterhånden mere end 50 medarbejdere. Det gør, at vi har brug for at opruste vores daglige ledelse og få tilført nogle nye kompetencer, og jeg har brug for også at kunne fokusere mine ressourcer på forretningsudvikling og mere langsigtede opgaver,” siger Bjarne Riis og fortsætter:

”Vi skal fortsætte arbejdet med at udvikle vores virksomheder og samtidig have bygget en mere strømlinet, stærk og bæredygtig organisation bag, og til den opgave er vi sikre på, at Anders er det helt rigtige match. Anders har både passion for cykelsporten og vores forretningsområder, og han kommer oveni med en masse værdifulde ledelseserfaringer. Jeg ser meget frem til at begynde samarbejdet med Anders.”

Rødder i værktøjsindustrien
41-årige Anders Gram har sine erhvervsmæssige rødder i værktøjsindustrien. Siden 2014 har han været CEO i Würth Industri, og inden da sad han i lederpositioner hos Würth Danmark A/S og Lemvigh Müller A/S.

”Jeg synes, jobbet som administrerende direktør for Virtu Cycling Group var så spændende en mulighed, at jeg ikke kunne sige nej. Det er stadig en ung forretning, som har et enormt potentiale, og jeg mener i al beskedenhed, at jeg kan bidrage til, at koncernen tager de næste nødvendige skridt for at fortsætte udviklingen. Virtu-gruppen er ikke længere en vision eller et projekt, men en række vækstvirksomheder med hver deres behov for dag-til-dag-ledelse, økonomistyring og en tydeligere struktur. Min opgave bliver at sikre, at alle virksomhederne kommer til at stå på et endnu stærkere fundament for at udvikle sig,” siger Anders Gram, der i fritiden selv nyder en tur på cyklen.

Anders Gram tiltræder sin nye stilling pr. 1. november 2018.