Ny COO for Riis Seier Project

Nicolai Jørgensen er ny COO for projektet, der med Bjarne Riis og Lars Seier Christensen i front udvikler en ny, bæredygtig forretningsmodel for drift af professionelle cykelhold.

Mange erhvervsfolk har opdaget perspektiverne i cykling. Sporten kan nemlig skabe både livsglæde, relationer samt forretninger. Emner som holdånd og vindermentalitet er gengangere i både erhvervslivet og i cykelsportens verden. Den niche har Bjarne Riis og Lars Seier Christensen sat sig for at udvikle. Ny mand i front for udvikling af projektets forretningsmodel og implementering på tværs af koncernens selskaber og forretningsområder er 43-årige Nicolai Jørgensen.

− Mit fokus bliver at skabe synergier mellem de forretningsenheder, vi har sat i søen med projektet. De tæller blandt andet et rejseselskab, et eventbureau, en villa i Toscana samt Danmarks største cykelerhvervsnetværk, hvor vi på meget kort tid har fået mere end 250 medlemmer. Det hele skal sys sammen med den røde tråd, som i projektet er erfaringer fra professionel cykelsport. Kort fortalt udvikler vi et bæredygtigt koncept for, hvordan cykelpassionerede danske erhvervsfolk kan leve, træne og rejse som de professionelle cykelryttere − samtidig med at de opnår større livsglæde, skaber relationer og udvikler deres forretninger, fortæller Nicolai Jørgensen, der kommer fra en intern stilling i projektet som Chief Branding Officer. Som COO arbejdede Nicolai Jørgensen med udvikling af virksomhedens overordnede brand og forretningsstrategi.

I løbet af de sidste 15 år har Nicolai Jørgensen haft titel af både administrerende og strategisk direktør i reklame- og konsulentbranchen, hvor han har arbejdet med strategisk rådgivning og forretningsudvikling. Som konsulent har Nicolai Jørgensen desuden designet og implementeret forretningsmodeller og brandstrategier for såvel danske som internationale virksomheder.

Den virtuelle træningsplatform styrkes

Den tidligere professionelle cykelrytter, Michael Rogers, er nyudnævnt CEO for en af projektets øvrige store satsninger: den virtuelle coaching- og træningsplatform PULSE PLANET. Australske Michael Rogers har en imponerende cykelkarriere med bl.a. tre verdensmesterskaber og flere store sejre fra Grand Tours blandt sine meritter.

Fremadrettet skal Michael Rogers bruge sine personlige, teknologiske og cykelfagligt stærke kompetencer til at udvikle, markedsføre og lede PULSE PLANET. Selskabet er i gang med at udvikle en højteknologisk virtuel coachingplatform, hvor man fra sin home trainer kan træne på virkelighedstro, 3D-designede og kendte cykelruter – med et individuelt tilpasset, professionelt coaching program.

PULSE PLANET, som Michael Rogers beskriver som “markedets absolut mest intelligente virtuelle coachingplatform” forventer at blive introduceret i løbet af efteråret 2017.

Kontaktinformation

Spørgsmål kan rettes direkte til Nicolai Jørgensen på telefon 22 77 17 31 eller mail nj@virtucycling.com