Brands

 

 

Team Virtu Cycling

Team Virtu Cycling er et kvindehold på World Touren. Blandt holdets ryttere findes et internationalt mix af rutinerede kræfter og unge talenter. Det er et internationalt hold bestående af 14 ryttere med 8 forskellige nationaliteter. Holdets ledes af Sportslig Ansvarlig; Carmen Small og Team Manager; Christian Poulsen og er en del af Virtu Cycling Group.

 

 

Team WAOO

Team Waoo er et dansk kontinentalhold med 11 danske ryttere. Team Waoo er et talenthold hvor fokus er på udvikling af morgendagens stjerner. Holdet ledes af Daniel Foder som er Sportslig Ansvarlig og Team Manager; Christian Poulsen. Team Waoo er en del af Virtu Cycling Group.

 

Virtu Business Club

Virtu Business Club er Danmarks største netværk for cykelinteresserede erhvervsfolk og består af mere end 300 virksomheder fordelt i København, Århus, Kolding, Vejle, Horsens og Herning. Netværket ønsker dertil at etablere sig i Aalborg, Esbjerg og Silkeborg. Netværket Virtu Business Club er en del af koncernen Virtu Cycling Group.

 

Virtu cycling gear

Virtu Cycling Gear forhandler de italienske kvalitetsbrands  Sportful og Castelli i Danmark. Ydermere designer og producerer Virtu Cycling Gear lækkert teamtøj til cykelklubber, virksomheder og naturligvis Virtu Business Club og Team Virtu Cycling. Sportfull og Castelli er bland de bedste og mest anderkendte mærker på markedet, og de leverer bl.a. tøjet til Team Sky og Bahrain Merida.

 

Virtu Villas

Virtu Villas er Virtu Cycling Groups unikke villaer. I dag tæller Virtu Villas et hotel og event-venue Villa Pacini beliggende i smukt bakket terræn få minutters kørsel fra middelalderbyen Lucca i Toscana. Villaen ligger på en tre hektar stor naturgrund med vinstokke og er fra starten af det 20. århundrede, men bliver i 2017 ombygget og moderniseret, så Villa Pacini bliver et perfekt udgangspunkt for seminarer, forretningskonferencer, træningslejre eller cykeluger for motionister eller professionelle. Besøg villapacini.it

 

Virtu Travel

Virtu Travel

Virtu Travel er et rejsebureau med fokus på unikke og skræddersyede cykelrejser og events til både virksomheder og cykelentusiaster. Bureauet er funderet på passionen for cykling og udbyder en række eksklusive rejser, blandt andre Stelvio Granfondo, Schleck Gran Fondo og Tour of California. Dertil kommer hyggelige og autentiske ture til Nice og Lombardiet samt ikke mindst signatur-camps med Bjarne Riis, Rolf Sørensen og andre nuværende eller tidligere professionelle cykelryttere til Toscana og Villa Pacini.

 

VirtuGo

VirtuGo er en intelligent, virtuel træningsplatform og et engagerende træningsværktøj, som hjælper dig med både at planlægge og eksekvere din træning. Spændende træningsprogrammer designet af tidligere professionelle cykelryttere tager dig rundt i en inspirerende virtuelt miljø med komforten fra hjemmet eller kontoret. VirtuGo ledes af Michael Rogers, den tredobbelte verdensmester i enkeltstart fra Australien, og platformen forventes at blive lanceret i slutningen af 2017. VirtuGo er en del af koncernen Virtu Cycling Group.