Brands

Team Virtu Cycling
Team Virtu Cycling er et kvindehold på World Touren. Holdets profiler tæller blandt andre Amber Neben fra USA, verdensmester i enkeltstart fra 2016 og dansk-newzealandske Linda Willumsen, verdensmester i enkeltstart i 2015 samt vinder af Route de France Feminin i 2006 og 2013. Holdets ledes af sportsdirektør Carmen Small og team manager Jannie Sand og er en del af Virtu Cycling Group.

 

 

 


Team Virtu Cycling
Team Virtu Cycling er et dansk kontinentalhold, som tæller profiler som blandt andre den tidligere danske mester Alexander Kamp, Rasmus Guldhammer og Michael Carbel. Holdet ledes af ledende sportsdirektør Michael Skelde. Team Virtu Cycling er en del af koncernen Virtu Cycling Group.

 

 

 


Virtu Business Club

Virtu Business Club er Danmarks største netværk for cykelinteresserede erhvervsfolk og består af mere end 300 virksomheder fordelt i København, Århus, Kolding, Vejle, Horsens og Herning. Netværket ønsker dertil at etablere sig i Aalborg, Esbjerg og Silkeborg. Netværket Virtu Business Club er en del af koncernen Virtu Cycling Group.

 

 

 


Virtu Villas

Virtu Villas er Virtu Cycling Groups unikke villaer. I dag tæller Virtu Villas et hotel og event-venue Villa Pacini beliggende i smukt bakket terræn få minutters kørsel fra middelalderbyen Lucca i Toscana. Villaen ligger på en tre hektar stor naturgrund med vinstokke og er fra starten af det 20. århundrede, men bliver i 2017 ombygget og moderniseret, så Villa Pacini bliver et perfekt udgangspunkt for seminarer, forretningskonferencer, træningslejre eller cykeluger for motionister eller professionelle. Virtu Villas er en del af koncernen Virtu Cycling Group.

 

 

Virtu Travel


Virtu Travel

Virtu Travel er et rejsebureau med fokus på unikke og skræddersyede cykelrejser og events til både virksomheder og cykelentusiaster. Bureauet er funderet på passionen for cykling og udbyder en række eksklusive rejser, blandt andre Stelvio Granfondo, Schleck Gran Fondo og Tour of California. Dertil kommer hyggelige og autentiske ture til Nice og Lombardiet samt ikke mindst signatur-camps med Bjarne Riis, Rolf Sørensen og andre nuværende eller tidligere professionelle cykelryttere til Toscana og Villa Pacini. Virtu Travel er en del af koncernen Virtu Cycling Group og tilbyder herigennem særlige ydelser til Virtu Business Club.

 

 

Virtu Pro


Virtu Pro

VirtuPro er en banebrydende stationær cykel, der adskiller sig fra traditionelle indendørscykler ved sit fokus på højteknologiske elementer og innovation i både hardware og software. Cyklen er den eneste på markedet udformet som en racercykel med elektronisk gear samt en tablet, hvor du kan køre mere end 1400 klassiske cykelruter, stigninger og løb i 4K-opløsning i realtid. VirtuPro er udviklet af den tidligere professionelle cykelrytter Niels Kristian Andersen. Den har en patenteret magnetisk bremsesystem, der giver markedets mest præcise wattmåling og en sofistikeret software, som skaber en engagerende og virkelighedstro køreoplevelse. VirtuPro er en del af koncernen Virtu Cycling Group.

 

Virtu Go
Virtu Go er en intelligent, virtuel træningsplatform og et engagerende træningsværktøj, som hjælper dig med både at planlægge og eksekvere din træning. Spændende træningsprogrammer designet af tidligere professionelle cykelryttere tager dig rundt i en inspirerende virtuelt miljø med komforten fra hjemmet eller kontoret. Virtu Go ledes af Michael Rogers, den tredobbelte verdensmester i enkeltstart fra Australien, og platformen forventes at blive lanceret i slutningen af 2017. Virtu Go er en del af koncernen Virtu Cycling Group.