Team Waoo og Team VIRTU Cycling kører videre på Schwalbe

Team Waoo og Team VIRTU Cycling kører videre på Schwalbe

Virtu Cycling Groups cykelhold, Team Waoo og Team VIRTU Cycling, har forlænget deres samarbejde med tyske Schwalbe, der er en af verdens førende dækproducenter.

Cykelrytterne på Virtu Cycling Groups to cykelhold – Team Waoo og Team VIRTU Cycling – skal i 2019 forsat køre på cykeldæk fra den tyske højkvalitetsproducent, Schwalbe. De to hold har nemlig forlænget samarbejdet med Schwalbe for 2019.

Det fornyede samarbejde med Schwalbe betyder konkret, at begge hold i 2019 skal køre på Schwalbes ”Tubeless” Pro One-dæk, der giver større fart og bedre vejgreb. Dækkene er under konstant udvikling og Team Waoo og Team VIRTU Cycling vil teste prototyper i løbet af året og nyde stor glæde af Schwalbes professionelle testmetoder og kvalitetsdæk.

– Hos Schwalbe er vi utrolig passioneret omkring cykling, og vores mission som dækspecialister er at gøre cykelrytterne glade og tilfredse. For Schwalbe er det helt naturligt at være en aktiv partner i cykelsporten, hvor vi kan dele ud af vores viden og entusiasme. I forhold til professionelle cykeldæk er kvalitet og udvikling vores højeste prioritet, og i den sammenhæng ser vi samarbejdet med Team Waoo og Team VIRTU Cycling som et perfekt match, siger Produkt Manager, Felix Schäfermeier fra Schwalbe.

Hos Team Waoo og Team VIRTU Cycling ser man også frem til at fortsætte samarbejdet med Schwalbe i 2019.

– Vi glæder os over, at vores ryttere i 2019 fortsat skal køre på nogle af de bedste cykeldæk i verden. Schwalbe er som cykeldækproducent kvalitetsbevidste, innovative, nytænkende og en god sparringspartner. Og så har de et bredt sortiment, som dækker alle vores behov, siger Christian Poulsen, Team Manager for Team Waoo og Team VIRTU Cycling.

For mere information:

Christian Poulsen, Team Manager, Team Waoo & Team VIRTU Cycling, mobil: 25 24 65 38