Nyt partnerskab øger Virtus cykelrytteres performance

Nyt partnerskab øger Virtus cykelrytteres performance

Nyt partnerskab øger Virtus cykelrytteres performance

Cykelrytterne på Virtu Cycling Groups to cykelhold, Team VIRTU Cycling og Team Waoo, får bedre mulighed for at præstere på landevejen. Et partnerskab med CeramicSpeed sikrer dem verdens bedste kuglelejer, mens producenten ser store muligheder i Virtu Cyclings erhvervs- og cykelnetværk.

For en cykelrytter kan der hentes afgørende sekunder med keramiske kuglelejer. Og det kommer cykelrytterne på Virtu Cyclings to cykelhold, Team VIRTU Cycling og Team Waoo, til at nyde godt af i den kommende sæson. Virtu har nemlig indgået et samarbejde med virksomheden CeramicSpeed, som producerer de keramiske kuglelejer, der er anerkendt som verdens bedste.

De keramiske kuglelejer kommer både til at sidde i hjulene og kranken på Virtu Cyclings cykelhold. Desuden får rytterne fordelen ved at cykle med verdens hurtigste Oversized Wheel System (OSPW System), såvel som CeramicSpeeds optimerede racekæder. 

CeramicSpeeds kuglelejere er også særdeles interessante for industrivirksomheder, og derfor bliver virksomheden en aktiv partner i cykelkoncernens store erhvervs- og cykelnetværk, hvor den Holstebro-baserede virksomhed vil udnytte synergierne.

”Vi er selvfølgelig rigtig glade for, at vores keramiske kuglelejer kan hjælpe rytterne hos Team VIRTU Cycling og Team Waoo til bedre præstationer, for vores kuglelejer kan faktisk forbedre en cykelrytters præstation med 3-4 procent, hvilket sagtens kan være forskellen på sejr og nederlag,” siger Jacob Csizmadia, grundlægger og CEO hos CeramicSpeed, og tilføjer:

 

 

”Et cykelnetværk er interessant, fordi man får talt med mange forskellige mennesker i løbet af en cykeltur. Og fordi vores kuglelejer er interessante for industrivirksomheder, der kan spare energi ved at bruge dem, glæder jeg mig til at være en aktiv deltager i Virtus netværk. Vi har for eksempel allerede fået etableret et samarbejde med Würth Industri gennem netværket.”

Og de nye partnere, Virtu Cycling og CeramicSpeed, deler ambitionen om at blive de bedste, og derfor glæder Team Manager Christian Poulsen sig også over det nye partnerskab.

”De ryttere, der har kørt med kuglelejerne fra CeramicSpeed, kan tydelig mærke den forskel, som kuglelejerne giver, og derfor håber jeg naturligvis, at partnerskabet kan ses direkte på vores præstationer. De keramiske kuglelejer giver os i hvert fald endnu bedre muligheder for at highperforme, og derfor ser jeg store perspektiver i samarbejdet. Generelt vil vi gerne sikre, at vores ryttere har de bedste betingelser for at udfolde sig,” siger Christian Poulsen.

CeramicSpeed leverer også kuglelejer til nogle af de største cykelhold på World Touren – blandt andre AG2R-La Mondiale, Bora–Hansgrohe og Dequininck-Quick Step.

For mere information:
Jacob Csizmadia, grundlægger og CEO hos CeramicSpeed, telefon: 97 40 25 44

Christian Poulsen, Team Manager, mobil: 25 24 65 38